Tekste në anglisht të nivelit b1 pdf

Tekste në anglisht të nivelit b1 pdfNë këtë kapitull mund të gjeni tekste në anglisht të nivelit b1 pdf. Shkarkoni pdf tekste në anglisht të nivelit b1 në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe punoni përsëri me to sipas dëshirës tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit. Të folurit, për fat të keq, nuk mund të fitohet plotësisht vetëm duke lexuar ose dëgjuar. Është shumë e rëndësishme për ju të mësoni frazat dhe fjalitë që ata përdorin duke i parë në programet e diskutimit në anglisht.

Vanity Fair William Makepeace Thackeray Level B1
Aesop's Fables Aesop Level B1
Andersen’s Fairy Tales Hans Christian Andersen Level B1
Dracula Bram Stoker Level B1
Erewhon Samuel Butler Level B1
For the Term of His Natural Life Marcus Clarke Level B1
Caster Thomas Hardy Level B1
More Tales William Shakespeare Level B1
Prime Suspect Lynda La Plante Level B1
The Body Stephen King Level B1
Oliver Twist Charles Dickens Level B1
The Firm John Grisham Level B1
The Pelican John Grisham Level B1
The War of the World Herbert George Wells Level B1
A Christmas Carol Charles Dickens Level B1
Little Women Louisa May Alcott Level B1
Madame Bovary Gustave Flaubert Level B1
Middlemarch George Eliot Level B1
Pollyanna Eleanor H. Porter Level B1
The Lost World Sir Arthur Conan Doyle Level B1
Treasure Island Robert Louis Stevenson Level B1
Ulysses James Joyce Level B1
Othello William Shakespeare Level B1
The Winter's Tale William Shakespeare Level B1


Tekste në anglisht të nivelit b1 pdf b1 teksti anglisht pdf