Libri në anglisht i nivelit a2 pdf

Libri në anglisht i nivelit a2 pdf


 INë këtë seksion, ne kemi përgatitur një libër anglisht të nivelit 2 pdf. Shkarkoni pdf të librave anglezë të nivelit 2 në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe studioni përsëri ato sipas dëshirës tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit.


Anne of Green Gables Lucy Maud Montgomery nivelit a2 pdf
Black Beauty Anna Sewell nivelit a2 pdf
King Arthur nivelit a2 pdf
Treasure Island Robert Louis Stevenson nivelit a2 pdf
Emma Jane Austen nivelit a2 pdf
Dr Jekyll and Mr Hyde Robert Louis Stevenson nivelit a2 pdf
Forest Gump Winston Groom nivelit a2 pdf
Hamlet William Shakespeare nivelit a2 pdf
History of Britain Fiona Beddall Anivelit a2 pdf
How to be an Alien George Mikes nivelit a2 pdf


Libri në anglisht i nivelit a2 pdf Libra me tregime angleze të nivelit 2 pdf Historia angleze e nivelit A2 pdf libra me tregime të nivelit 2 pdf pdf anglisht niveli A2 Pjesë leximi të nivelit a2 në anglisht pdf Libri në anglisht i nivelit a2 pdf libër anglisht niveli A2 pdf