Libri b2 anglisht pdf

Libri b2 anglisht pdfNë këtë kapitull mund të gjeni librin b2 anglisht pdf. Shkarkoni pdf të librave b2 në anglisht në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe punoni përsëri me to sipas dëshirës tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit. Të folurit, për fat të keq, nuk mund të fitohet plotësisht vetëm duke lexuar ose dëgjuar. Është shumë e rëndësishme për ju të mësoni frazat dhe fjalitë që ata përdorin duke i parë në programet e diskutimit në anglisht.

Romeo and Juliet William Shakespeare B2
Great Expectations Charles Dickens B2
Fantastic Mr Fox Roald Dahl B2
High Fidelity Norman H. Crowhurst B2
Three Ghost Stories Charles Dickens B2
Lord of The Flies William Golding B2
A Tale of the Seaboard Joseph Conrad B2
Paradise Lost John Milton B2
Macbeth William Shakespeare B2
New Worlds Robert Louis Stevenson B2
The Curious Incident of the Mark Haddon B2
The Giver Lois Lowry B2
The Old Man and the Sea Ernest Hemingway B2
Julius Cesar William Shakespeare B2
The Wind In The Willows Kenneth Grahame B2
Tuesdays with Morrie Mitch Albom B2
A Tale of Two Cities Charles Dickens B2
Moby Dick Herman Melville B2
Notes from the Underground Fyodor Dostoevsky B2
Of Human Bondage W. Somerset Maugham B2
The Tragedy of King Lear William Shakespeare B2
A Midsummer Night's Dream William Shakespeare B2


Libri b2 anglisht pdf Libra me tregime angleze të nivelit b2 pdf Libri anglisht i nivelit b2 pdf libër anglisht b2 pdf b2 tekste leximi në anglisht pdf