Libri anglisht i nivelit b1-b2 pdf

Libri anglisht i nivelit b1-b2 pdf


Në këtë seksion, ne kemi përgatitur librin anglisht të nivelit b1-b2 pdf. Shkarkoni pdf-të e librave anglisht të nivelit b1-b2 në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe studiojini ato përsëri sipas lehtësisë suaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit.


Libri anglisht i nivelit b1 pdf

Vanity Fair William Makepeace Thackeray
Aesop's Fables Aesop
Andersen’s Fairy Tales Hans Christian Andersen
Dracula Bram Stoker
Erewhon Samuel Butler
For the Term of His Natural Life Marcus Clarke
Caster Thomas Hardy
More Tales William Shakespeare
Prime Suspect Lynda La Plante 
The Body Stephen King
Oliver Twist Charles Dickens
The Firm John Grisham
The Pelican John Grisham
The War of the World Herbert George Wells
A Christmas Carol Charles Dickens

Libri anglisht i nivelit b2 pdf

Libri anglisht i nivelit b1-b2 pdf  
Libri i leximit në anglisht të nivelit b1-b2 pdf 
Libri anglisht i nivelit b1-b2 pdf Libri anglisht i nivelit b1 b2 pdf