Libra me tregime në anglisht të nivelit të dytë pdf

Libra me tregime në anglisht të nivelit të dytë pdf


 Në këtë seksion, ne kemi përgatitur libra me tregime në anglisht të nivelit të dytë pdf. Shkarkoni pdf libra me tregime në anglisht të nivelit të dytë në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe studioni përsëri ato sipas vullnetit tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit.


Alice in Wonderland Lewis Carroll A 2
Anne of Green Gables Lucy Maud Montgomery A 2
Black Beauty Anna Sewell A 2
King Arthur A 2
Treasure Island Robert Louis Stevenson A 2
Emma Jane Austen Level 2
Dr Jekyll and Mr Hyde Robert Louis Stevenson A2
Forest Gump Winston Groom A2
Hamlet William Shakespeare A2
History of Britain Fiona Beddall A2
How to be an Alien George Mikes A2
Manchester United Kevin Brophy A2 


Libra me tregime në anglisht të nivelit të dytë pdf Libra me tregime të nivelit 2 të anglishtes pdf