b1 libra me tregime në anglisht pdf

b1 libra me tregime në anglisht pdfNë këtë kapitull mund të gjeni libra me tregime në anglisht b1 PDF. Shkarkoni b1 librat me tregime në anglisht PDF në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe punoni përsëri me to sipas dëshirës tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit. Të folurit, për fat të keq, nuk mund të fitohet plotësisht vetëm duke lexuar ose dëgjuar. Është shumë e rëndësishme për ju të mësoni frazat dhe fjalitë që ata përdorin duke i parë në programet e diskutimit në anglisht.

Vanity Fair William Makepeace Thackeray B1
Aesop's Fables Aesop B1
Andersen’s Fairy Tales Hans Christian Andersen B1
Dracula Bram Stoker B1
Erewhon Samuel Butler B1
For the Term of His Natural Life Marcus Clarke B1
Caster Thomas Hardy B1
More Tales William Shakespeare B1
Prime Suspect Lynda La Plante B1
The Body Stephen King B1
Oliver Twist Charles Dickens B1
The Firm John Grisham B1
The Pelican John Grisham B1
The War of the World Herbert George Wells B1
A Christmas Carol Charles Dickens B1
Little Women Louisa May Alcott B1
Madame Bovary Gustave Flaubert B1
Middlemarch George Eliot B1
Pollyanna Eleanor H. Porter B1
The Lost World Sir Arthur Conan Doyle B1
Treasure Island Robert Louis Stevenson B1
Ulysses James Joyce B1
Othello William Shakespeare B1
The Winter's Tale William Shakespeare B1

b1 libra me tregime në anglisht pdf b1 histori në anglisht pdf b1 level english story books pdf Libra me tregime angleze të nivelit b1 pdf Pjesë leximi të nivelit b1 në anglisht pdf anglisht b1 libër pdf b1 libra për lexim në anglisht pdf libër anglisht i nivelit b1 pdf