a2 libra me tregime në anglisht pdf

a2 libra me tregime në anglisht pdf


 Në këtë seksion, ne kemi përgatitur 2 libra me tregime në anglisht pdf. Shkarkoni 2 pdf libra me tregime në anglisht në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe studioni përsëri ato sipas vullnetit tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit.


Alice in Wonderland Lewis Carroll A 2
Anne of Green Gables Lucy Maud Montgomery A 2
Black Beauty Anna Sewell A 2
King Arthur A 2
Treasure Island Robert Louis Stevenson A 2
Emma Jane Austen Level 2
Dr Jekyll and Mr Hyde Robert Louis Stevenson A2
Forest Gump Winston Groom A2
Hamlet William Shakespeare A2
History of Britain Fiona Beddall A2
How to be an Alien George Mikes A2
Manchester United Kevin Brophy A2 


a2 libra me tregime në anglisht pdf a2 libër leximi në anglisht pdf anglisht libra me tregime a2 pdf libër anglisht pdf a2 a2 libër anglisht pdf libër anglisht a2 pdf libër anglisht a2 pdf A2 libra me tregime pdf a2 libër me tregime në anglisht pdf