a1-a2 libër anglisht pdf

a1-a2 libër anglisht pdf


Në këtë seksion, ne kemi përgatitur një libër anglisht a1-a2 pdf. Shkarkoni pdf-të e librave anglisht a1-a2 në kompjuterin ose telefonin tuaj inteligjent dhe punoni përsëri me to sipas dëshirës tuaj. Në këtë mënyrë, ju mund të përmirësoni aftësitë tuaja të leximit në anglisht duke lexuar. Ne ju rekomandojmë që herë pas here t'i bëni leximet me zë të lartë. Në këtë mënyrë, ju do të jeni në gjendje të përmirësoni aftësitë tuaja të të folurit.


a1 libër anglisht pdf

Alice in Wonderland Lewis Carroll
Anne of Green Gables Lucy Maud Montgomery
Black Beauty Anna Sewell 
King Arthur
Treasure Island Robert Louis Stevenson
Emma Jane Austen


a2 libër anglisht pdf

Dr Jekyll and Mr Hyde Robert Louis Stevenson
Forest Gump Winston Groom 
Hamlet William Shakespeare
History of Britain Fiona Beddall
How to be an Alien George Mikes
Manchester United Kevin Brophy


a1-a2 libër anglisht pdf a1-a2 libra me tregime në anglisht pdf a1-a2 libra leximi në anglisht pdf Shkarkimi i librave të leximit në anglisht a1-a2 në pdf Shkarkimi i librit anglisht a1-a2 në pdf a1 a2 libër anglisht pdf Libra në anglisht të nivelit a1-a2 pdf