Tregime angleze PDF

Tregime angleze PDF


Leximi dhe dëgjimi i tregimeve angleze janë mënyra më e mirë për të mësuar gjuhën angleze.

Ne kemi një koleksion të vërtetë të bukur të tregimeve më të mira që mund të jenë të dobishme për të përmirësuar anglishten tuaj.

Në literaturën klasike angleze, gjuha është aq e fuqishme saqë do të mbani mend fjalët, frazat dhe gramatikën shumë kohë pasi të keni përfunduar PDF-të.

Plus, do të mësoni histori që janë shumë të rëndësishme për kulturën në botën anglishtfolëse.

Në këtë listë, do të zbuloni shumë libra në anglisht që janë të përsosur për çdo nivel.

Tregime angleze Niveli 1

Tregime angleze Niveli 4
Anna Karenina Leo Tolstoy
As Time Goes Michael Walsh
Frankenstein Mary Shelley
Crime Story Sara Paretsky
Crime and Punishment Fyodor Dostoevsky
Gladiator Dewey Gram
Jane Eyre Charlotte Bronte
Primary Colors Anonymous
Shakespeare His Life and Plays Will Fowler
The Godfather Mario Puzo
Sense and Sensibility Jane Austen
The Time Machine Herbert George Wells
Three Great Plays of Shakespeare
Grimm's Fairy Tales The Brothers Grimm
Heart of Darkness  Joseph Conrad
Kidnapped Robert Louis Stevenson
Robinson Crusoe Daniel Defoe
Sons and Lovers D. H. Lawrence
The History of King Richard III Thomas More
Utopia Thomas More

Tregime angleze Niveli 5
Airport Arthur Hailey
Vanity Fair William Makepeace Thackeray
Aesop's Fables Aesop
Andersen’s Fairy Tales Hans Christian Andersen
Dracula Bram Stoker
Erewhon Samuel Butler
For the Term of His Natural Life Marcus Clarke
Caster Thomas Hardy
More Tales William Shakespeare
Prime Suspect Lynda La Plante
The Body Stephen King
Oliver Twist Charles Dickens
The Firm John Grisham
The Pelican John Grisham
The War of the World Herbert George Wells
A Christmas Carol Charles Dickens
Little Women Louisa May Alcott
Madame Bovary Gustave Flaubert
Middlemarch George Eliot
Pollyanna Eleanor H. Porter
The Lost World Sir Arthur Conan Doyle
Treasure Island Robert Louis Stevenson
Ulysses James Joyce
Othello William Shakespeare
The Winter's Tale William Shakespeare

Tregime angleze Niveli 6
Animal Farm George Orwell
Romeo and Juliet William Shakespeare
Great Expectations Charles Dickens
Fantastic Mr Fox Roald Dahl
High Fidelity Norman H. Crowhurst
Three Ghost Stories Charles Dickens
Lord of The Flies William Golding
A Tale of the Seaboard Joseph Conrad
Paradise Lost John Milton
Macbeth William Shakespeare
New Worlds Robert Louis Stevenson
The Curious Incident of the Mark Haddon
The Giver Lois Lowry
The Old Man and the Sea Ernest Hemingway
Julius Cesar William Shakespeare
The Wind In The Willows Kenneth Grahame
Tuesdays with Morrie Mitch Albom
A Tale of Two Cities Charles Dickens
Moby Dick Herman Melville
Notes from the Underground Fyodor Dostoevsky
Of Human Bondage W. Somerset Maugham
The Tragedy of King Lear William Shakespeare
A Midsummer Night's Dream William Shakespeare